Personvern og Vilkår

Trykk på knappene for å lese mer

Personvern Vilkår

Personvern

broxcoaching.no (eid og drevet av Brox Coaching Kate Brox) er opptatt av lesernes personvern. Tilliten fra leserne våre er svært viktig for oss, og derfor har vi en streng personvernpolicy.

Her forklarer vi hvordan vi henter inn og bruker cookies/informasjonskapsler, og hvordan vi ivaretar personvernet til brukerne.

1. Hvem er behandlingsansvarlig? Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som benyttes på broxcoaching.no er Brox Coaching Kate Brox ved organisasjonsnummer 917 201 579.

2. Hva er formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet? Formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet, er i første rekke å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet.

3. Hva er det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet? broxcoaching.no forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet. Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. Det behandles ikke sensitive personopplysninger på nettstedet.

4. Hvilke personopplysninger behandles? Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved bestilling av tjenester fra broxcoaching.no samt at nettstedet opererer med cookies/informasjonskapsler. En cookie / informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens egen datamaskin / enhet, som gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene til den enkelte brukeren over tid, og hvor ofte brukeren har vært på nettsiden.

5. Hvor hentes opplysningene fra? Personopplysningene som behandles på nettstedet, hentes inn fra den enkelte bruker ved at vedkommende taster inn sin informasjon i bestillingsskjema. broxcoaching.no innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv legger inn og det som innhentes via cookies / informasjonskapsler.

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene? Ja. Bruk av cookies / informasjonskapsler kan nektes ved å gjøre innstillinger direkte på brukerens egen datamaskin / enhet.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter? Nei, ingen personopplysninger utleveres fra nettstedet eller fra behandlingsansvarlig.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene? Kundeopplysningene som lagres kan slettes ved at kunden selv klikker “unsubscribe” i en av e-postene som sendes ut. Da slettes navn, epost og ellers alle opplysninger knyttet til den e-post adressen.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder? Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven. Den registrerte har rett til innsyn i egne personopplysninger som er registrert ved nettstedet, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger.

For mer informasjon om dette, se personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 og www.datatilsynet.no.

10. Hvordan sikres opplysningene? Personopplysningene som samles inn oppbevares etter New Kajabi sin sikkerhetspolicy, den kan du lese mer om her: https://newkajabi.com/policies/privacy/

COOKIES PÅ BROXCOACHING.NO

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres på din brukerenhet. Disse gjør at nettsiden kan huske hva du har gjort på siden, hvor ofte du har vært på nettsiden, samt dine preferanser. Du som bruker har rett til å få vite hva som er registrert om deg på våre nettsider, og det må gis samtykke til bruk av cookies. Dette gjøres ved at du har nettleseren din innstilt på å godta cookies. Denne innstillingen kan også endres til å ikke akseptere bruken, men det kan da være enkelte funksjoner som ikke virker optimalt for deg som bruker av våre nettsider.

For mer informasjon om cookies og innstillinger i din nettleser, se her: www.datatilsynet.no/Teknologi/Internett/cookies/

broxcoaching.no benytter seg av cookies, og linker til andre sider som bruker cookies. Her er en oversikt over disse:

LINKER:

Facebook: Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller -link på våre nettside. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som våre ‘like’-knapp, kommentarfelt og innlogging via Facebook. Informasjonen kan også brukes for å nå deg på Facebook med informasjon fra oss. For Facebook sin policy, se her. https://www.facebook.com/policies/cookies/

Google: Google Analytics brukes for å analysere antall besøkende på våre nettsider, hvilke sider som besøkes på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, og hvilken link du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som viser oss hvordan våre kunder besøker nettsiden.

For Google Analytics sin policy, se her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

New Kajabi: New Kajabi brukes for å innhente informasjon om hvilke linker som klikkes på, og hva som registreres / kjøpes på våre nettsider. For e-post, webinar, landingsider og kjøpte produkter som nettkurs og tilhørende tjenester, benytter vi New Kajabi.

Informasjonen behandles av New Kajabi, hvor vi henter ut rapporter regelmessig. For New Kajabi sin policy, se her: https://newkajabi.com/policies/privacy/

Ved behov for kontakt i anledning behandling av personopplysninger, send en epost til  Kate Brox på [email protected]

Sist revidert 26.10.2018

Vilkår og betingelser

Vennligst les gjennom nøye, da dette gjelder avtalen din når du registrerer deg på våre kurs (noen ganger referert til som skole) fra Brox Coaching Kate Brox. Ved å kjøpe våre kurs, aksepterer du (noen ganger referert til som «Kunden") følgende vilkår: 

PROGRAM

Brox Coaching Kate Brox tilbyr kursinnhold, også nevnt som online kursstøtte både online og i form av 1-1 oppfølging som undervisning og i Facebook-grupper. Kunden godtar å overholde alle retningslinjer og prosedyrer som er skissert i denne avtalen som en betingelse for deres deltakelse i noen av våre programmer.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Kunden forstår at deres deltakelse i disse programmene ikke vil si at kursledere eller deltakere i Brox Coaching Kate Brox kan behandle eller diagnostisere sykdom. Hvis kunden skulle oppleve slike problemer, bør de gå til sin lege eller til annen utøver.

FINANSIELL FORPLIKTELSE

Kunden er ansvarlig for gjennomføringen av alle betalingsplaner knyttet til produkter de kjøper. Vi forbeholder oss retten til å søke gjenopprettelse av eventuelle gjenværende ubetalte penger via vårt inkassobyrå.

BETALINGSMETODER

Vi aksepterer Visa, Mastercard, andre debet og kredittkort gjennom Stipe og VIPPS som betalingsform. Hvis kunden velger å betale med månedlige avdrag, autoriserer han / hun den månedlige avgiften for produktet på kundens kredittkort eller debetkort.

REFUSJON

Hos Brox Coaching Kate Brox kan du be om full refusjon innen 14 dager etter det opprinnelige kjøpet, ved å kontakte vårt supportteam på [email protected] og anmode full refusjon. Vi vil IKKE gi refusjon etter 14 dager fra datoen for opprinnelig kjøp.

Spesielt vedrørende kjøp av coachingtimer: Hvis kunde uteblir eller avbestiller oppdraget etter avtalen er inngått vil det ikke være noen refusjon av avtalt pris, og oppdraget må betales i sin helhet. Hvis kunde flytter avtalt tid utgår den avtalte tiden. Kunden kan endre tidspunktet helt inntil 48 timer før oppstart av avtalt tid. Om veileder blir forhindret på noen måte vil oppdraget gjennomføres på annet avtalt tidspunkt uten ekstra kostnad for kunde.

Merk: Hvis du valgte en betalingsplan, og du ikke ber om tilbakebetaling innen 14 dager, er du pålagt ved lov å fullføre de resterende betalingene i betalingsplanen din. Vi forbeholder oss retten til å søke gjenopprettelse av eventuelle gjenværende ubetalte penger via vårt inkassobyrå. Vennligst merk:

Alle refusjoner blir skjønnsmessige som bestemt av Brox Coaching Kate Brox. Hvis du har spørsmål, kontakt oss på [email protected]

Som nevnt ovenfor er alle refusjoner skjønnsmessige. Hvis du har lastet ned alt treningsmateriellet (PDF, lyd, videoer, ekstra arbeidsbøker, osv.), og deretter omgående ønsker refusjon, forbeholder vi oss retten til å nekte tilbakebetalinger. Hvorfor? Fordi poenget med våre tilbud er å gi folk sjansen til å prøve systemet. Hvis kunden finner ut at dette ikke er noe for dem, kan de få pengene tilbake. Programmene er ikke laget for å gjøre det mulig å stjele kurs-materiellet.

TAUSHETSPLIKT

Brox Coaching Kate Brox, respekterer kundenes personvern og insisterer på at kunden respekterer våre konfidensielle opplysninger. Dermed betrakter vi dette som en gjensidig avtale om taushet. Eventuelle opplysninger som deles av Brox Coaching Kate Brox, deltakere eller noen representanter for Brox Coaching Kate Brox er konfidensielle, proprietære, og tilhører utelukkende Kunden eller representanten som forteller om dem. Partene er enige i ikke å avsløre eller benytte seg av fortrolige opplysninger eller transaksjoner under diskusjoner, i forumet eller på annen måte.

Kunden godtar å ikke bruke slik konfidensiell informasjon på annen måte enn i diskusjon med andre kunder, eller kursleder, under det respektive programmet. Konfidensiell informasjon inkluderer, men er ikke begrenset til, opplysninger som er har kommet frem i forbindelse med denne avtalen, og skal ikke inkludere opplysninger rettmessig oppnådd fra en tredjepart.

Siden kursene er bygget på gjensidig tillit, vil begge parter forholde seg til taushetsplikten som nevnt over, og begge parter skal gjøre sitt ytterste for å beskytte konfidensiell informasjon og beskytte den mot avsløring, misbruk, spionasje, tap og tyveri. Kunden godtar ikke å bryte med publisitets- eller personvernrettighetene som tilhører Brox Coaching Kate Brox.

Sist revidert 26.10.2018

Close

50% fullført

Lær de 7 mest kraftfulle måter å øke din vibrasjon på slik at du tiltrekker deg det du ønsker.